Henri van Velzen, een groot fan van André van Duin, heeft een oud lied van André
weer nieuw leven in geblazen. De meeste mensen kennen het lied van Vader Abraham
getiteld: ”De C klasse” wel. Een lied met een boodschap voor oudere mensen die naar
een bejaardenhuis en of verzorgingstehuis gaan.
Vroeger was het zo dat de mensen met veel geld “De A-Klasse” waren, terwijl mensen
die minder te besteden hadden in “De C-Klasse” terecht kwamen. Vader Abraham
heeft ooit dit lied bezongen en André van Duin heeft in 1974 hierop een schitterende
parodie op gemaakt


De Single “Deze Kerst” is van oorsprong
geschreven voor Alie Schutte, met wie ik
ten heden dage “Duo Twente” vorm.
Via mijn vrouw Kristen kwam ik in contact met Alie die mij een liedje van haarzelf liet horen
genaamd “Wij blijven altijd bij elkaar”. Ik begon spontaan de 2
de stem mee te zingen en dit
klonk naar onze mening zo goed dat wij als een duo het liedje gingen opnemen en zo is” Duo
Twente” ontstaan

 

Nieuwe Album

Kees & Sonja - Volendams Kerstfeest Deel 1

 

 

 

Nieuwe Single 

Zanger Alex - Hoe DanNieuwe Single 

Dennis Jones - Au Revoir

Deze Hele week de Explosie Schyf

 

Nieuwe Single 

Johny Schlager - Súbe Weihnacht

Hoe kun je een succesvol jaar beter afsluiten dan nog één keer dit jaar alles uit de kast te trekken met een waanzinnige ballad. Dat moet John West gedacht hebben toen hij zijn nieuwe single ‘Geef Mij Nog Eén Moment Met Jou’ opnam.

Het jaar 2023 was voor de zanger opnieuw een jaar vol met muzikale hoogtepunten. Zo ontving hij dit jaar een platina award voor ‘Lekkerding’ en een gouden awards voor ‘Blijf Bij Mij’, ‘Wit Zwart’ en ‘Je Raakt Me Zo’. Maar ook met zijn releases ‘M’n Eigen Feest’ samen met Jan Smit, ‘Ome Jan’ en ‘Koning Van De Nacht’, samen met Ammar en Billy Dans, wist John West grote indruk te maken en opnieuw zijn status als een van de meeste geboekte en gestreamde Nederlandse artiesten te bevestigen.

 

Kerst is een mooie periode maar ook een droevige periode voor een ieder die een dierbare is verloren. Zelf houd Bertjan ook van kerstnummers die hij dan ook aan heeft staan tijdens de feestdagen op 24, 25 en 26 december. Kerst vind hij zelf de mooiste tijd van het jaar die hij graag met zijn vrouw en familie samen viert. 

Dit nummer is tot stand gekomen nadat Bertjan tegen ze vrouw zei: “Gaan we eens een kerstnummer schrijven”. Samen met zijn vrouw wilde hij een kerstnummer schrijven die echt voor iedereen bedoelt kan zijn. 

Een vriend omarmen in je familie en die dankbaar is voor iedere seconde samen en alles zo waarderen kan… daar moest wel een verhaal achter zitten. Op een avond zat Klazina samen met deze vriend en werd gegrepen door het levensverhaal en alles wat deze persoon heeft meegemaakt. Het was voor Klazina de reden om van dit aangrijpende verhaal een liedje te maken.

“Levenslied draait om wat wij allemaal dagelijks meemaken. Van een lach en een traan en niet alleen de leuke en mooie momenten, maar ook de verdrietige en pijnlijke momenten die voor een ieder herkenbaar is. En ik vond het daarom belangrijk om het verhaal van deze vriend op de best mogelijk manier te brengen in dit lied” aldus de zangeres.

Ik ben Fabian Somers, singer songwriter van het Nederlandstalige lied, ook vind ik het geweldig om mooie Engelstalige covers te zingen en de mensen te entertainen voor een geweldig feest of evenement.

Mijn start met zingen begon in 2007 toen ik een talentenjacht won waarna ik op het grote podium mocht optreden op Het Levenslied te Tilburg. dit herhaalde zich in 2008 waarbij ik ondertussen druk was met het uitbrengen van eigen muziek. Eigen liedjes schrijven is het mooiste wat er is. Een eigen creatie maken waarbij je emotie en sfeer samensmelt met woordkeuze en melodieën die uiteindelijk een klankbord wordt van datgene wat je wilt uitdragen. of het nu een mooie ballet is of een feestplaat, alles heeft op zijn eigen manier z’n charme. Zingen is daarbij een uitlaatklep waar je je ziel kunt laten spreken, even in een eigen wereld of juist actief op een podium waarbij je de mensen meeneemt naar een stukje herkenning of vermaakt in de sfeer die je als zanger neer legt. Interactie of ontroeren het is allemaal een geschenk om te kunnen en mogen doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Kerst In De Kroeg’ is de nieuwe single van Bennie Beenham. De Haagse feest act schakelde hiervoor de hulp in van stadgenoten Wesley Broens en Elias van Hees voor een heerlijke kerstsingle met een knipoog. “We kennen allemaal wel dat gevoel dat je met kerst aan het ‘verplichte’ kerstdiner zit, maar dat je eigenlijk het liefst met je vrienden in de kroeg zou staan. Daar gaat dit nummer over”, aldus de mannen van Bennie Beenham.

Nederland – Jessey Fields maakt haar indrukwekkende entree in de Nederlandse muziekwereld met haar veelbelovende debuutsingle “Dansen In M’n Eentje.” Het is de opmaat naar een veelbelovende carrière voor deze getalenteerde artiest, die al op jonge leeftijd haar passie voor muziek ontdekte.

De opkomst van Jessey Fields begon met een aantal opvallende covers op Instagram, waarvan één de aandacht trok van niemand minder dan Henk Dissel. Dit leidde tot een bijzondere samenwerking, resulterend in het prachtige duet “Tijdbom,” geproduceerd door de ervaren Marcel Fisser en Edwin de Groot.